Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27218
Название: Про витоки виховання туркменської молоді : уроки для сучасної України (історичні та культурні аспекти)
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: патріотичне виховання
туркменські студенти
народна педагогіка
державна підтримка
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Про витоки виховання туркменської молоді : уроки для сучасної України (історичні та культурні аспекти) / Н. О. Свинаренко // Українсько-тюркська спільна культурна спадщина з нагоди відзначення 880-ліття з дня народження азербайджанського мислителя і поета Нізамі Генджеві : матеріали міжнар. наук. конф., 20 жовт. 2021р. ‒ Харків: ХНУРЕ, 2021. ‒ С. 143-149.
Краткий осмотр (реферат): У статті звернена увага на ключові аспекти патріотичного, родинного, морального та естетичного виховання туркменських студентів, що навчалися в українських університетах на початку 2000-х років. Виявлено, що всі названі складові виховання мають ефективне втілення в представників туркменського студентства. У статті акцентується увага на тому, що позитивний результат виховання туркменських студентів відбувся завдяки грамотній державній підтримці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27218
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
CВИНАРЕНКО__стаття[1].pdf417,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.