Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27196
Название: Актульні проблеми контейнерних перевезень: економічний аспект
Авторы: Литвинов І. В.
Колодізєва Т. О.
Ключевые слова: контейнерні перевезення
контейнерна криза
контейнери
ланцюг поставок
міжнародні перевезення
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Литвинов І. В. Актульні проблеми контейнерних перевезень: економічний аспект / І. В. Литвинов, Т. О. Колодізєва // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 19 лист. 2021 р. ‒ Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2021. ‒ С. 246-249.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено та обґрунтовано економічні причини виникнення контейнерної кризи у сфері міжнародних перевезень, встановлено можливі наслідки контейнерної кризи в аспекті її впливу на світову економіку. Встановлено, що затримки постачань у глобальних ланцюгах поставок негативно вплинуть на функціонування не тільки представників малого та середнього бізнесу, але й на крупних ритейлерів. Водночас щодо можливих позитивних наслідків для України, контейнерна криза є своєрідним «вікном можливостей» для вітчизняних підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27196
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1._Колодiзeва_Т.О._Актул_нi_проблеми_контейнерних_перевезен_.pdf404,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.