Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27159
Название: Інформаційні технології в сучасному світі: дослідження молодих вчених
Ключевые слова: проектування інформаційних систем
технології захисту інформації
моделювання бізнес-процесів
інформаційні технології в електронному навчанні
інформаційні технології у видавничо-поліграфічній галузі
інструментальні засоби прикладної статистики
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Інформаційні технології в сучасному світі: дослідження молодих вчених : міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених, аспірантів та студентів: тези допов., м. Харків, 17-18 лют. 2022 р. – Харків: ХНЕУ імені С. Кузнеця, 2022. – 118 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведено тези пленарних та секційних доповідей за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок. Подано результати теоретичних досліджень у галузях проектування інформаційних систем, технологій захисту інформації, використання сучасних інформаційних технологій в управлінні системами, моделювання бізнес-процесів, застосування геоінформаційних технологій у дистанційній освіті та електронному навчанні, інформаційних технологій у видавничо-поліграфічній галузі, а також розроблення інструментальних засобів прикладної статистики. Матеріали публікуються в авторській редакції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27159
Располагается в коллекциях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів «Інформаційні технології в сучасному світі: дослідження молодих вчених», 17-18 лют. 2022 р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сборник_студ._конф.2022_кафедраIС.pdf2,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.