Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27128
Название: Розвиток сучасного бізнесу
Авторы: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Ключевые слова: підприємництво
підприємство
бізнес
розвиток
споживачі
малий бізнес
середній бізнес
економічна сфера
прибуток
сучасний бізнес
Дата публикации: 2021
Издательство: НМетАУ
Библиографическое описание: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Розвиток сучасного бізнесу / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Фінансово-економічні механізми розвитку підприємництва: теоретичний та практичний аспекти: Зб. тез за матер. ІІ Всеукр. наук. - прак. конф. здобувачів вищої освіти та молодих учених (25 – 26 лист.2021 р.). - Дніпро: НМетАУ, 2021. – 310 с. - С. 65 – 68.
Краткий осмотр (реферат): В публікації розглянуто комплексну програму розвитку малого та середнього підприємництва в Україні, яка має на меті створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва шляхом спрямування дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва, громадських організацій та об’єднань підприємців для підвищення їх ролі у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку та забезпечення конкурентоспроможності країни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27128
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матвієнко-Біляєва Г.Л._Тези.pdf232,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.