Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27103
Название: Мотивація для вивчення англійської мови
Авторы: Михайлюк Н. В.
Олексенко А. І.
Ключевые слова: мотивація
англійська мова
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Михайлюк Н. В. Мотивація для вивчення англійської мови / Н. В. Михайлюк, А. І. Олексенко // Методика та специфіка викладання іноземних мов у закладах вищої освіти : матеріали всеукраїнської наук.-метод. інтернет-конф., 2 груд. 2021 р. : тези допов. ‒ Харків : Національна академія нац. гвардії України, 2021. ‒ С.160-162.
Краткий осмотр (реферат): В тезах йдеться про те, що сучасне суспільство вимагає конкурентоспроможних фахівців, здатних спілкуватися професійною іноземною мовою зі своєї спеціальності. Знання іноземної мови забезпечує підвищення рівня професійної компетентності фахівця, в тому числі майбутнього співробітника банківських установ. Проблема навчання фахової іноземної мови є однією з найактуальніших, зокрема для студентів немовних спеціальностей, оскільки перед такими студентами постає проблема оволодіння як іншомовною комунікативною компетенцією, так і фаховою компетенцією з певної спеціальності. Дослідники викладання іноземної мови у немовних закладах вищої освіти відзначають, що слід ураховувати, що професійно-орієнтоване навчання не обмежується лише вивченням мови для спеціальних цілей. Специфіка процесу навчання передбачає інтеграцію англійської мови з фаховими навчальними дисциплінами для набуття студентами додаткових фахових знань та формування професійно значущих якостей особистостей студента в курсі англійської мови.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27103
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3 тези Михайлюк Н. .pdf2,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.