Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26963
Название: Моделювання сегментації зображень з застосуванням нейронної мережі FastFCN
Авторы: Сиса А. С.
Ключевые слова: модель
нейронна мережа
fast fcn
мрт
joint pyramid upsampling
сегментація зображень
pytorch
tensorflow
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Сиса А. С. Моделювання сегментації зображень з застосуванням нейронної мережі FastFCN: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 122 "Комп’ютерні науки" / А. С. Сиса. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження процес обробки медичних зображень для інтерпретації в системах технічного зору. Предмет дослідження алгоритм та метод сегментації зображень FastFCN. Мета дипломної роботи дослідження методу сегментації зображень з використанням нейронної мережі FastFCN, визначення ефективності його використання для роботи з медичними зображеннями. У першому розділі роботи було проведено аналіз класифікації існуючих методів сегментації даних МРТ зображень: структурних, стохастичних та змішаних. Зокрема розглянутий метод використання нейронних мереж для вирішення класу відповідних задач. Зроблено висновки щодо ефективності кожного із розглянутих методів, описано їх функціонування, переваги та недоліки. Наведено приклади використання кожного із методів. У другому розділі було приведено аналіз нейронної мережі FastFCN, архітектуру та принцип функціонування. Приведено опис оригінальної мережі FCN та описано його модифікацію до FastFCN, описано модуль JPU (Joint Pyramid Upsampling), який в ньому використовується. У третьому розділі проведений опис проведених експериментів та представлений аналіз отриманих результатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26963
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сиса......pdf2,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.