Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26961
Название: Модель сегментації зображень з застосуванням нейронної мережі Mask R-CNN
Авторы: Матюнiн О. В.
Ключевые слова: нейронна мережа
машинне навчання
штучний інтелект
розробка програмного забезпечення
сегментація зображень
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Матюнiн О. В. Модель сегментації зображень з застосуванням нейронної мережі Mask R-CNN: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 122 "Комп’ютерні науки" / О. В. Матюнiн. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Об'єктом дослідження є процес сегментаціі зображень за допомогою Mask R-CNN. Предмет дослідження: нейромережa Mask R-CNN для сегментаціі зображень. Мета наукової роботи: дослідити нейронну мережу Mask R-CNN для сегментаціі МРТ-зображень, а також проаналізувати показники ефективності роботи мережі. Актуальність теми обумовлена тим, що в даний час машинне навчання знаходиться в процвітанні, багато послуг і бізнесiв починають використовувати штучний інтелект, зокрема сігментацію зображень. Реалізація нейромережі дозволяє передбачати та спрощувати медичну сферу, а саме впізнавати пухлини на ранньому етапі захворювань та відповідно реагувати на захворювання негайно.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26961
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матюнiн...........pdf3,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.