Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26960
Название: Удосконалення методів просування цифрового бізнесу на основі технологій онлайн маркетингу
Авторы: Лапушинська А. А.
Ключевые слова: аналіз
дропшипінгова модель
методи просування
платформа
seo-оптимізація
web-сайт
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Лапушинська А. А. Удосконалення методів просування цифрового бізнесу на основі технологій онлайн маркетингу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 126 "Інформаційні системи та технології" / А. А. Лапушинська. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження  інформаційні процеси в цифровому бізнесі. Предмет дослідження  інформаційні платформи, методи та їх вплив на просування бізнесу. Мета дипломної роботи  аналіз та вдосконалення методів та інформаційних платформ для просування цифрового бізнесу. Пояснювальна записка дипломного проекту містить 3 розділи. У першому розділі роботи було проведено аналіз важливості цифрової трансформації бізнесу щодо інших видів бізнесу. Наведено аналіз предметної області та розглянуто переваги діджиталізації. У другому розділі було описано можливі методи просування цифрового бізнесу, розглянуто певні інформаційні технології онлайн маркетингу та запропоновано удосконалені методи просування бізнесу за допомогою інформаційних платформ Shopify, Etsy, Amazon та соціальних мереж Instagram і Pinterest. У третьому розділі було описано створення товарів на інформаційних платформах, створення акаунтів у соціальних мережах та проведено аналіз результативності просування бізнесу таким чином. Результатом роботи є удосконалена модель просування бізнесу за допомогою інформаційних технологій, яка демонструє, що використання інформаційних платформ та соціальних мереж у комплексі може скоротити час просування продукції без додаткових грошових витрат.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26960
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лапушинс_ка_А.А..........pdf2,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.