Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26957
Название: Удосконалення процесів проєктування програмного забезпечення шляхом мінімізації ризиків
Авторы: Винокурова В. К.
Ключевые слова: проєктний менеджмент
управління ризиками
мінімізація
план реагування
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Винокурова В. К. Удосконалення процесів проєктування програмного забезпечення шляхом мінімізації ризиків: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 126 "Інформаційні системи та технології" / В. К. Винокурова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження – процес проєктування програмного забезпечення. Предмет дослідження – мінімізація ризикових збитків для удосконалення процесів проєктування програмного забезпечення. Мета дослідження – побудова та впровадження моделі мінімізації ризикових збитків для удосконалення процесів проєктування програмного забезпечення. Наукова новизна досліджень полягає в обгрунтуванні важливості аналізу ризиків та впровадження плану реагування на ризики відповідно до властивостей проєкту, який допоможе зменшити вірогідність появи негативних факторів на проєкті та створити сприятливі умови на проєкті які позначаться на продуктивності команди на краще. Результати розробки можуть бути впроваджені в IT компаніях, які зацікавлені в удосконаленні процесів проектування програмного забезпечення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26957
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Винокурова_В.К...........pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.