Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26953
Название: Управління формуванням прибутку підприємства
Авторы: Проскура М. К.
Ключевые слова: прибуток
управління
формування
СVР-аналіз
постійні і змінні витрати
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Проскура М. К. Управління формуванням прибутку підприємства: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / М. К. Проскура. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є узагальнення теоретичних положень та формування практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення управління формуванням прибутку підприємства. Об'єктом дослідження є процес управління формуванням прибутку підприємства. Предмет дослідження: теоретичне та методологічне забезпечення управління формуванням прибутку підприємства. У першому розділі дипломної роботи надана сутнісна характеристика прибутку підприємства, встановлено етапи його формування. Розглянуто етапи управління формуванням прибутку підприємства та проаналізовано методичне забезпечення цього процесу. У другому розділі дипломної роботи проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «Тубний завод», а саме техніко-економічний і фінансовий аналіз. Також проаналізовано динаміку його прибутку та структуру виручки як основного джерела формування прибутку заводу. У третьому розділі дипломної роботи всиявлено загальні проблеми управління формуванням прибутку та проведено дослідження особливостей формування прибутку підприємств в Україні. Обґрунтовано доцільність використання СVР-аналізу для удосконалення управління формуванням прибутку ТОВ «Тубний завод». Проведено розрахунки економічного ефекту від запропонованих заходів. Одержані результати можуть бути використані у діяльності ТОВ «Тубний завод» для удосконалення управління формуванням його прибутку та встановлення напрямів його збільшення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26953
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проскура М.К.......pdf3,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.