Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26951
Название: Удосконалення ефективності управління інноваційною діяльністю на підприємстві
Авторы: Романцов А. Г.
Ключевые слова: інновації
інноваційна діяльність
інноваційний процес
ефективність
оцінка ефективності інноваційної діяльності
удосконалення
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Романцов А. Г. Удосконалення ефективності управління інноваційною діяльністю на підприємстві: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / А. Г. Романцов. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є узагальнення теоретичних понять, визначення ролі і місця інноваційної діяльності в розвитку підприємства, а також надання практичних пропозицій щодо удосконалення процесу управління ефективністю інноваційної діяльності на підприємстві. Об’єктом роботи є процес управління ефективністю інноваційної діяльності на підприємстві ТОВ «ВК Гермес Буд». У розділі 1 здійснено дослідження понятійно-категоріального апарату ефективності управління інноваційною діяльністю на підприємстві в сучасних умовах. На результаті аналізу та синтезу було надане авторське тлумачення поняття ефективності інноваційної діяльності. Були визначені особливості управління інноваційною діяльністю та визначено методичне забезпечення. У розділі 2 проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «ВК Гермес Буд». Визначено основні види діяльності підприємства, надано коротку характеристику та організаційну структуру. Здійснено техніко-економічний та фінансовий аналізи. Проведено аналіз ефективності управління інноваційною діяльністю на підприємстві. У розділі 3 було запропоновано заходи щодо удосконалення організації процесу управління інноваційною діяльністю з метою максимізації прибутку. Було здійснено дві пропозиції щодо впровадження заходів та 3 варіанти впровадження цих заходів. За кожним із заходів були розраховані витрати та надані рекомендації щодо кожного із варіантів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26951
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Романцов А.Г........pdf1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.