Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26932
Название: Стратегічний розвиток підприємств туристичної сфери
Авторы: Погуда Н. В.
Ключевые слова: туристичне підприємство
стратегія
стратегічний розвиток
конкуренція
конкурентна позиція
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Погуда Н. В. Стратегічний розвиток підприємств туристичної сфери / Н. В. Погуда // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матер. І міжнар. наук.-практ. конф., м. Старобільськ, 16-17 лист. 2021 р. : тези допов. – Старобільськ : ДЗ «Луганський нац. ун-т ім. Т. Шевченка», 2021. – С. 79-81.
Краткий осмотр (реферат): У публікації розглянуто використання стратегічного підходу у туристичній сфері на різних рівнях. Розглянуто аналіз стратегічних документів на галузевому рівні. На місцевому рівні реалізацію стратегічного розвитку досліджено через стратегії розвитку туризму у містах, що спрямовані на покращення життя жителів, гостей та туристів відповідного міста, поліпшенні бізнес-середовища та туристичної привабливості міста. На рівні підприємства запопоновано використання відповідних типів стратегій, що відповідають специфіці бізнесу, розірів підприємства та врахуванні впливу факторів внутрішнього та зовнінього середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26932
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Погуда_Тези_Стратегiчний_розвиток_тур_пiдпр.pdf3,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.