Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26884
Назва: Інноваційні форми міжнародного бізнесу в умовах глобалізації
Автори: Шталь Т. В.
Дмитренко Д. О.
Теми: тенденції
міжнародний бізнес
інновації
інноваційний розвиток
стратегії
форми міжнародного бізнесу
пандемія COVID-19
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шталь Т. В. Інноваційні форми міжнародного бізнесу в умовах глобалізації / Т. В. Шталь, Д. О. Дмитренко // Економіка і суспільство. – 2021. – № 32.
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах глобалізаційного розвитку Україна стає активним суб’єктом на глобальному ринку товарів і послуг. В статті зосередженні дослідження теоретичних елементів розвитку інноваційних форм міжнародного бізнесу. Відображено функції та сутність міжнародного бізнесу. Сучасний міжнародний бізнес розкриває високий рівень організації, складні різноманітні та гнучкі системи управління, які ефективно здійснюють господарську діяльність на глобальному рівні. Визначено сутність поняття «інноваційні форми міжнародного бізнесу», являють собою традиційні форми, які трансформуються та набувають нових якостей за рахунок впливу глобалізації, процесів інтернаціоналізації. Представлено загальні тенденції розвитку бізнесу в залежності від змін, що несуть в собі пандемія, а також акцентується увага на особливостях впливу знань, інновацій та інформацій на даний сектор бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26884
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шталь, Дмитренко_стаття.pdf223,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.