Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26847
Назва: | Improving the ecological safety of potato chips production by devising a method for wastewater treatment and recycling |
Автори: | Hetta O. Shestopalov O. Duhanets V. Shubravska O. Rudkovskyi O. Paraniak N. Riazanova-Khytrovska N. Maksimenko O. |
Теми: | flocculation coagulation the greening of production wastewater environmental safety production of potato chips settling centrifuging suspended particles physicochemical methods of treatment |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Hetta O. Improving the ecological safety of potato chips production by devising a method for wastewater treatment and recycling / O. Hetta, O. Shestopalov, V. Duhanets, O. Shubravska, O. Rudkovskyi, N. Paraniak, N. Riazanova-Khytrovska, O. Maksimenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2021. – № 4/10 (112). – P. 6-13. |
Короткий огляд (реферат): | The use of the proposed circuit of intensive water treatment will allow increasing the environmental safety of the production of potato chips by preventing environmental contamination through reducing the volume of tap water consumption. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26847 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ВМЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Восточно.pdf | 949,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.