Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26774
Название: Обґрунтування умов підвищення продуктивності, точності та якості обробки при алмазному шліфуванні
Авторы: Дитиненко С. О.
Крюк А. Г.
Новіков Ф. В.
Ключевые слова: технологічний процес
операція шліфування
алмазний круг
шорсткість поверхні
продуктивність обробки
пружні переміщення
технологічна собівартість обробки
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Дитиненко С. О. Обґрунтування умов підвищення продуктивності, точності та якості обробки при алмазному шліфуванні / С. О. Дитиненко, А. Г. Крюк, Ф. В. Новіков // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні технології та обладнання обробки матеріалів у машинобудуванні та металургії : зб. наук. пр. – Харків : НТУ «ХПІ», 2018. – № 41 (1317). – С. 18-23.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено математичні моделі визначення продуктивності обробки, пружних переміщень, що виникають в технологічній системі, та шорсткості поверхні при круглому зовнішньому поздовжньому шліфуванні алмазними кругами на металевих зв'язках твердосплавних виробів. Показано, що домогтися істотного зменшення шорсткості поверхні при шліфуванні можна створенням на алмазному крузі плосковершинних зерен. Це дозволяє виключити з технологічного процесу операцію притирання алмазними пастами і скоротити час обробки. На цій основі розроблено і впроваджено у виробництво ефективну технологію шліфування алмазними кругами на металевих зв'язках з плосковершинними зернами твердосплавних виробів, що забезпечує високі показники продуктивності обробки, точності та шорсткості оброблених поверхонь.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26774
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стр 18-23 - сборник2018_41 НТУ ХПІ обр.давл.pdf976,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.