Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
русский
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-1 зі 1 (час пошуку: 0.002 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages
Biletska Y.
;
Djukareva G.
;
Ryzhkova T.
;
Kotlyar O.
;
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Bilovska O.
Розкриття
за авторами
1
Andrieieva S.
1
Biletska Y.
1
Bilovska O.
1
Djukareva G.
1
Khaustova T.
за темами
1
chickpeas
1
cooked-smoked sausages
1
iodine deficiency
1
legume flour
1
selenium deficiency
1
soybeans
за датою випуску
1
2020
містить файли
1
true