Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
русский
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-1 зі 1 (час пошуку: 0.002 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches
Andrieieva S.
;
Kolesnikova M.
;
Pyvovarov Y.
;
Khaustova T.
;
Dikhtyar А.
Розкриття
за авторами
1
Andrieieva S.
1
Dikhtyar А.
1
Pyvovarov Y.
за темами
1
model systems
1
physically-modified starches
1
sweet sauces
1
viscosity
за датою випуску
1
2019
містить файли
1
true