Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 57.
назад
1
2
3
4
5
...
6
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Перспективи розвитку комп’ютерних технологій у готельно-ресторанному бізнесі
Жуков В. В.
;
Гончаров О. С.
2023
Особливості проектного фінансування для підприемств готельного і ресторанного бізнесу в умовах евроінтеграції
Жуков В. В.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Life safety and labour protection: syllabus of the training course for applicants of higher education of all specialties of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Mykhailova E. O.
2023
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Черевична Н. І.
;
Тітова Е. В.
2023
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Черевична Н. І.
;
Подушко Ю. О.
2023
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
2023
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес
Черевична Н. І.
;
Хомутовська Ж. А.
Просмотр
Автор
21
Безсонний В. Л.
9
Третьяков О. В.
7
Protasenko O.
6
Давидова О. Ю.
5
Сисоєва С. І.
5
Черевична Н. І.
4
Logvinkov S.
4
Mygal G.
4
Shabanova H.
4
Пляцук Л. Д.
.
дальше >
Тема
9
забруднення води
6
виробництво
6
водні ресурси
6
ентропійний підхід
6
продукція
6
споживач
5
safety
5
заклад
5
обслуговування
5
підприємство
.
дальше >
Has File(s)
57
true