Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26743
Название: Черв'ячна фреза з роздільною схемою формоутворення з поворотними непереточуваними різальними елементами
Авторы: Пермяков О. А.
Клочко О. О.
Камчатна-Степанова К. В.
Новіков Ф. В.
Ключевые слова: розмірна стійкість та економічність інструменту
твердосплавні непереточувані пластини
поверхня зуба
одновиткові блоки
заточування зубів
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Пермяков О. А. Черв'ячна фреза з роздільною схемою формоутворення з поворотними непереточуваними різальними елементами // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении: матер. междунар. науч.-техн. конф., 22-24 сент. 2021 г., г. Одесса. – Одесса: Гос. ун-т «Одесская политехника», 2021. – С. 133-135.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено конструкцію черв'ячної фрези з роздільною схемою формоутворення з поворотними непереточуваними різальними елементами – вальцями, що дозволяє підвищити сумарну розмірну стійкість та економічність інструменту, особливо, оснащеного твердосплавними непереточуваними пластинами, оскільки вони не вимагають для своєї експлуатації спеціальних заточувальних верстатів. Для зручності виконання розточень під різальні елементи – вальці кожний із корпусів фрез складений із двох одновиткових блоків. Графічно показано послідовне накладення двох проекцій кругової різальної кромки вальця на поверхню зуба, що обробляється, з утворенням гребінця висотою hr. Показано, що за мірою зносу різальної кромки, обертаючи ролик навколо осі, можна ввести в процес різання нову ділянку кругової кромки, а при повному затупленні однієї кромки ролик переналагоджують на іншу сторону і до роботи залучають іншу кромку. Це значно збільшує сумарну розмірну стійкість інструменту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26743
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
конф., Одесса, 2021 (стр 133-136).pdf516,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.