Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26600
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новіков Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T09:42:05Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T09:42:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Новіков Ф. В. Закономірності управління пружними переміщеннями в технологічній системі при шліфуванні / Ф. В. Новіков // Високі технології: тенденції розвитку : матеріали XXVIII міжнар. наук.-техн. семінару, 3-5 листопада 2020 р., м. Харків. – Харків : НТУ «ХПІ» (онлайн), «Курсор» (друк), 2020. – С. 113-114. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26600 | - |
dc.description.abstract | Отримано аналітичні залежності для визначення пружних переміщень, що виникають на технологічних переходах шліфування і виходжування, й основного часу обробки з урахуванням заданої точності обробки. Встановлено, що найменший основний час обробки при заданій точності обробки досягається за умови знімання всього припуску лише за схемою виходжування, виключаючи перехід чистового шліфування та створюючи початковий натяг в технологічній системі, рівний або кратний величині припуску, що знімається. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | точність та якість обробки | ru_RU |
dc.subject | продуктивність обробки | ru_RU |
dc.subject | основний час обробки | ru_RU |
dc.subject | виходжування | ru_RU |
dc.subject | початковий натяг | ru_RU |
dc.subject | шліфувальний круг | ru_RU |
dc.title | Закономірності управління пружними переміщеннями в технологічній системі при шліфуванні | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
стр 113-114 - ХПИ - сборник IP-2020_Matters_Text(Print).pdf | 602,79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.