Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26596
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНовіков Ф. В.-
dc.date.accessioned2021-12-16T09:25:44Z-
dc.date.available2021-12-16T09:25:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНовіков Ф. В. Обґрунтування умов підвищення продуктивності шліфування за температурним критерієм / Ф. В. Новіков // Важке машинобудування. Проблеми та перспективи розвитку : матеріали XIX міжнар. наук.-техн. конф. 01-04 червня 2021 року / за заг. ред. В. Д. Ковальова. – Краматорськ : ДДМА, 2021. – С. 107-108.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26596-
dc.description.abstractТеоретично встановлено, що параметри режиму багатопрохідного шліфування суттєво обмежені величиною допоміжного часу обробки, затрачуваного на реверсування стола верстата, і тому його необхідно враховувати під час вибору оптимальних умов шліфування. Показано, що штучний час обробки зі зміною кількості проходів круга змінюється за екстремальною залежністю, проходячи точку мінімуму, в якій основний час обробки в два рази більший допоміжного часу. Доведено, що процеси багатопрохідного й глибинного шліфування рівносильні з погляду забезпечення штучного часу та продуктивності обробки для заданої температури шліфування, тоді як у теорії й практиці шліфування прийнято вважати багатопрохідне й глибинне шліфування різними процесами за рівнем досягнення штучного часу обробки та продуктивності обробки для заданої температури шліфування.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectштучний час обробкиru_RU
dc.subjectдопоміжний час обробкиru_RU
dc.subjectреверсування стола верстатаru_RU
dc.subjectбагатопрохідне й глибинне шліфуванняru_RU
dc.subjectоптимальна швидкість деталіru_RU
dc.titleОбґрунтування умов підвищення продуктивності шліфування за температурним критеріємru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.