Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26546
Название: Методичні рекомендації до виконання комплексного консультаційного проєкту для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "IT-фінанси"
Авторы: Лелюк С. В.
Ключевые слова: комплексний консультаційний проєкт
бакалавр
ІТ-фінанси
оформлення
вимоги
тематика
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Методичні рекомендації до виконання комплексного консультаційного проєкту для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "IT-фінанси" [Електронний ресурс] / уклад. С. В. Лелюк; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (22,9 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 54 с. - Загол. з титул. екрану.
Краткий осмотр (реферат): Подано загальні вимоги до організації процесу підготовки, виконання, оформлення та захисту комплексного консультаційного проєкту. Наведено основні етапи підготовки, тематику, структурні елементи та ви-моги до оформлення і захисту комплексного консультаційного проєкту. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" за освітньою програмою "ІТ-фінанси" першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26546
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Лелюк С В.pdf1,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.