Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26512
Название: Меми і меседжі: як розважальний контент розкриває політичні теми
Авторы: Старкова Г. В.
Ключевые слова: політика
суспільство
фольклор
мем
меседж
медіа
соціальна мережа
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Меми і меседжі: як розважальний контент розкриває політичні теми / Г. В. Старкова // Закарпатські філологічні студії. ‒ 2021. ‒ №18. ‒ С. 306-310.
Краткий осмотр (реферат): Розважальний контент — невід’ємний елемент сучасної сміхової культури та медіаспоживання. Звичним джерелом такого змісту є соціальні мережі. Мем — візуальний або аудіовізуальний твір найчастіше гумористичного характеру — можна назвати всюдисущим різновидом розваги для сучасного користувача. Деякі автори займаються створенням подібного контенту, але його основні риси — контекстуальність і вірулентність. Через це, з одного боку, майже неможливе однозначне тлумачення, існує обмеження цільової аудиторії та впливу через донесення певної інформації, з іншого — майже неможливо відслідкувати першоджерело. Мем значною мірою подібний до анекдоту — є іронічною реакцією на реальні ситуації або феномени. Є чимало пабліків (спільнот) і сторінок у соціальних мережах з українським контентом. Всі вони так чи інакше відображають ставлення до ситуації в державі або поза нею.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26512
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова._Меми._Стаття.pdf442,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.