Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26464
Название: Зборка полісуб’єкта спільного створення інноваційних цінностей
Авторы: Безгін К. С.
Ушкальов В. В.
Ключевые слова: полісуб’єкт
зборка
сотворчість
когнітивна складність
когнітивна гетерогенність
гетерархія
інноваційна цінність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Безгін К. С. Зборка полісуб’єкта спільного створення інноваційних цінностей / К. С. Безгін, В. В. Ушкальов // Економiка i органiзацiя управлiння. ‒ 2021. ‒ № 3 (43). ‒ С. 28 – 39.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто основні етапи зборки полісуб’єкта спільного створення інноваційних цінностей з їх наповненням в реперних точок індикативними ознаками групової динаміки, що фіксують якісні зміни в спільноті. Наведено констеляцію факторів ефективного функціонування полісуб’єктних середовищ спільного створення інноваційних цінностей, які локалізовано за основними етапами зборки. В роботі продемонстровано, що полісуб’єкт спільного створення інновацій, здатен генерувати релевантні цінності в тій мірі, в якій він спроможний відтворювати у властивостях створюваних об’єктів основний спектр споживчих конструктів. Передумовою релевантних результатів інноваційної діяльності є співтворчість суб’єктів з високою когнітивною складністю, які у своїй сукупності утворюють когнітивно гетерогенний полісуб’єкт, що здатний власним різноманіттям конструктів нівелювати складність та невизначеність ринкових та інноваційних процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26464
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ушкальов,Безгін_стаття.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.