Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26389
Название: Візуалізація фінансових даних. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси"
Авторы: Лелюк С. В.
Ключевые слова: візуалізація
фінансові дані
графічне кодування
фінансова інформація
бізнес-процеси
аналіз даних
прогнозування
ухвалення управлінських рішень
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Візуалізація фінансових даних. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси" [Електронний ресурс] / уклад. С. В. Лелюк; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (10,7 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 45 с. - Загол. з титул. екрану.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто хід виконання лабораторних робіт. Подано завдання для самостійної роботи та контрольні запитання, а також методичні рекомендації щодо створення графіків для візуалізації фінансових даних, візуалізацій бізнес-процесів у нотаціях стандарту IDEF0 і засобами UML, формування візуалізації за темою магістерської роботи в онлайн-просторі та створення панелі моніторингу фінансових даних у середовищі MS Excel, MS Visio та MS Power BI. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси" всіх форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26389
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Лелюк С В.pdf2,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.