Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Название: Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level
Авторы: Akhmedova O. O.
Ключевые слова: restaurant
restaurant industry
restaurant service
service
restaurant service of tourists
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. - Kharkiv: S. Kuznets KhNEU, 2021. – 19 p. (Eng.)
Краткий осмотр (реферат): Thematic plan of the discipline and its contents on the modules and themes are presented. Plans of lectures, practices and seminars, guidelines for the assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the discipline are presented. Recommended for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОРГ_англ.pdf466,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.