Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26157
Название: Теоретичне підґрунтя антикризового фінансового управління підприємством
Авторы: Берест М. М.
Ключевые слова: антикризове фінансове управління підприємством
мета
завдання
об’єкт
суб’єкт
функції
принципи
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Берест М. М. Теоретичне підґрунтя антикризового фінансового управління підприємством / М. М. Берест // Бізнес інформ. – 2014. – № 3. – С. 250 - 255.
Краткий осмотр (реферат): Мета статті полягає в уточненні та поглибленні сутності та теоретичних засад антикризового фінансового управління підприємством (АФУП). У роботі на основі аналізу та узагальнення літературних джерел з проблематики антикризового управління виділено та охарактеризовано основні структурні елементи антикризового фінансового управління підприємством: мета, завдання, об’єкт, суб’єкт. Уточнено, що завдання антикризового фінансового управління підприємством повинні розкривати його зміст у розрізі превентивної, стабілізаційної та післякризової складових. У роботі згруповано та уточнено зміст функцій та принципів антикризового фінансового управління підприємством. Серед функцій виділено базові, специфічні та інтеграційні, надано їх опис. Також виділено та охарактеризовано індивідуальні принципи, що визначають процес АФУП, обґрунтовують розробку та реалізацію антикризових рішень та заходів, а також характеризують організацію АФУП на підприємстві. Перспективами подальших розробок у даному напрямі є огляд, аналіз і вдосконалення методичного інструментарію реалізації виділених завдань АФУП на основі сформованого теоретичного підґрунтя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26157
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Берест_АФУ_business-inform-2014-3_0-pages-250_255.pdf519,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.