Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26156
Название: Формування комплексу антикризових заходів суб’єкта господарювання
Авторы: Берест М. М.
Ключевые слова: криза
клас кризи
антикризові заходи
комплекс
метод аналізу ієрархій
прибутковість
платоспроможність
структура капіталу
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Берест М. М. Формування комплексу антикризових заходів суб’єкта господарювання [Електронний ресурс] / Берест М. М. // Інфраструктура ринку. – 2019. – № 29. –– С. 113–121.
Краткий осмотр (реферат): В статті сформовано узагальнену класифікацію антикризових заходів для суб’єктів господарювання, охарактеризовано їх зміст в залежності від виділених класифікаційних ознак: за обсягом фінансових ресурсів, за сферою реалізації антикризових заходів, за прийнятою концепцією санації, за спрямованістю заходів. Запропоновано підхід до формування та розроблено комплекси антикризових заходів відповідно до класу кризи підприємства. З метою підвищення ефективності управлінських антикризових рішень запропоновано застосування методів експертного оцінювання (зокрема, методу аналізу ієрархій) для обґрунтування вибору антикризових заходів для суб’єкта господарювання. Проведено побудову ієрархічної моделі вибору антикризових заходів на прикладі ТОВ «Будмен», визначено альтернативи та критерії моделі. На основі виконаних розрахунків здійснено ранжування та обґрунтовано пріоритетність антикризових заходів для досліджуваного підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26156
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Берест_2019_антикриз.pdf362,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.