Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26134
Название: Індексація доходів громадян: аналіз української практики
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: соціальний захист
державні соціальні гарантії
індексація доходів населення
інфляція
Єдина тарифна сітка
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Юшко С. В. Індексація доходів громадян: аналіз української практики / С. В. Юшко // Фінанси України. – 2016. – № 4. – С. 100-113.
Краткий осмотр (реферат): Значна девальвація національної грошової одиниці та помітне прискорення інфляційних процесів в Україні зумовлюють потребу в забезпеченні відповідного захисту доходів населення. У статті проаналізовано Порядок проведення індексації грошових доходів населення, чинний протягом останніх років, вивчено й оцінено зміни до нього, внесені з грудня 2015 р. Ключова думка полягає в тому, що зазначений порядок залишається недосконалим і тягне за собою низку негативних наслідків. На прикладі доходів працівників вищих навчальних закладів ІІІ—IV рівнів акредитації проведено конкретні розрахунки, що дають змогу помітити й оцінити наявні недоліки. За результатами дослідження зроблено висновок, що найефективнішим способом збереження доходів працюючого населення в умовах інфляції є їх своєчасний, адекватний перегляд, та запропоновано авторський варіант удосконалення Порядку проведення індексації грошових доходів населення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26134
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко_С.В._Iндексацiя_доходiв_(ФУ_2016_№4).pdf202,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.