Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26052
Назва: Підвищення ефективності адаптивної компютерної мережі при управлінні ресурсами
Автори: Лосєв М. Ю.
Теми: управління ресурсами
підвищення ефективності адаптивної компютерної мережі
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Лосєв М. Ю. Підвищення ефективності адаптивної компютерної мережі при управлінні ресурсами / М. Ю. Лосєв // Інформаційні технології та системи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 8 - 9 квітня 2021 р. : тези допов. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – С. 24.
Короткий огляд (реферат): Прогрес інформаційних технологій в даний час впливає на більшість сфер бізнесу, державну і суспільну діяльність практично у всіх регіонах світу. Інформаційні технології перетворилися в один з найбільш значущих чинників, що сприяють розвитку сучасного суспільства. Інтеграція різних видів інформаційного обслуговування в рамках однієї мережі є закономірним наслідок розвитку цифрових технологій. Розподілений характер великої зі складною структурою мережі унеможливлює підтримання її роботи на належному рівні без ефективної системи управління. Система управління мережею повинна забезпечити, з одного боку, підтримку в робочому стані як мережу в цілому, так і окремих її складових, для того, щоб вона могла виконувати свої функції; а з іншого боку, - розподіл і доставку інформаційних повідомлень за адресами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26052
Розташовується у зібраннях:Статті (ІС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+ сборник препод. конф. 2021..pdf395,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.