Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26040
Название: Інтеграція Сербії до Європейського Союзу в контексті сучасних політичних реалій Балканського регіону
Авторы: Карталія Д. М.
Ключевые слова: Європейський Союз
Сербія
Угода про стабілізацію і асоціацію
Косово і Метохія
інтеграційні процеси
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Карталія Д. М. Інтеграція Сербії до Європейського Союзу в контексті сучасних політичних реалій Балканського регіону / Д. М. Карталія // Молодіжний економічний вісник ХНЕУ ім. С. Кузнеця. ─ Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. ─ № 9. ─ С. 73-76.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджується актуальна проблема вступу Сербії до ЄС, головні чинники, що впливають на процес інтеграції однієї з провідних країн Балкан до європейської спільноти, відношення громадян Сербії щодо членства в ЄС. Автор підкреслює, що для Сербії одним із ключових невирішених і атрибутивних питань є проблема краю Косово і Метохія, вирішення якої є головним визначальним фактором вступу. Незважаючи на те, що більшість держав-членів ЄС визнали Косово як незалежну країну відповідно до норм міжнародного права, Сербія й надалі проголошує Косово частиною своєї території.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26040
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2 Карталія_Д_Інтеграція_Сербії_до ЄС.pdf323,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.