Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26001
Название: Організація контекстної ділової гри на заняттях з ділової іноземної мови у ЗВО
Авторы: Лещінська А. В.
Ламааши М.
Ключевые слова: контекстна ділова гра
іноземна мова
комунікативна діяльність
технології
заклади вищої освіти
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Лещінська А. В. Організація контекстної ділової гри на заняттях з ділової іноземної мови у ЗВО / А. В. Лещінська, М. Ламааши // Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького держ. педагог. ун-ту ім. Івана Франка (категорія «Б»)., від 9 черв. 2021 р. ‒ Дрогобич, 2021. ‒ Вип. №36-79.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена організації контекстної ділової гри на заняттях з ділової іноземної мови у закладах вищої освіти. Метою статті є теоретичне обґрунтування використання ділових ігор на заняттях з іноземної мови та розробка методики їх проведення. В статті надано визначення поняття «ділова гра» та виділено низку переваг ділової гри перед традиційними формами і методами навчання. Представлено низку класифікацій загальних ознак, характерних для ділової гри. Представлені загальні вимоги до навчальних ігрових задач. Розглянуто завдання, які вирішуються в процесі підготовки і проведення ділових ігор. Розглянуті критерії відбору навчальних автентичних текстів для використання в діловій грі: обсяг тексту; відповідність інтересам і комунікативним потребам студентів; відповідність рівня лінгвістичної складності тексту мовної підготовки студентів; наявність в тексті стимулу для мовного спілкування; наявність в тексті актуальної, сучасної, типової, країнознавчої, лінгвокраїнознавчої, соціокультурної інформації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26001
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23 Лещінська Ламааши_ стаття (1).pdf666,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.