Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25921
Название: Світовий ринок туристичних послуг і пріоритети розвитку туризму в Україні
Авторы: Дехтяр Н. А.
Ключевые слова: міжнародний туризм
циклічна економіка
міжгалузеве співробітництво
глобальний ринок
інтеграція
теорія інституціоналізму
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Дехтяр Н. А. Світовий ринок туристичних послуг і пріоритети розвитку туризму в Україні : монографія / Дехтяр Н. А. ‒ Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2021. ‒ 470 с.
Краткий осмотр (реферат): Визначено особливості функціонування світової та національної туристичної галузі в докризовий період, запропоновано впровадження новітнього туристичного продукту в умовах обмежень щодо використання традиційної рекреаційної інфраструктури. Розглянуто туристичну діяльність як складову циклічної економіки, надано детальну характеристику її головних положень та оцінку впливу галузі рекреації та дозвілля на парадигму сприйняття її ключових постулатів споживачами послуг. Особливу увагу приділено діяльності мультинаціональних компаній на ринку міжнародного туризму, виявлено перешкоди до узгодження взаємодії великих підприємств і представників малого та середнього бізнесу. Досліджено динаміку та структуру національного туристичного ринку, надано характеристику функціонування мікропідприємств з огляду на практику державного регулювання приватного сектора економіки. Монографія може бути корисною фахівцям з туризму, вченим, викладачам, аспірантам, студентам спеціальності «Туризм».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25921
Располагается в коллекциях:Монографії (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mono_final.pdf7,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.