Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25853
Название: Нормативно-правове регулювання інноваційної діяльності МСП в Україні
Авторы: Тищенко В. Ф.
Шаповалова А. О.
Ключевые слова: інноваційна діяльність
МСП
нормативно-правове регулювання
підтримка інноваційної діяльності
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Тищенко В. Ф. Нормативно-правове регулювання інноваційної діяльності МСП в Україні / В. Ф. Тищенко, А. О. Шаповалова // Integration of business structures: competition and cooperation: V International scientific-practical conference (February 19-20, 2021. Tbilisi, Georgia). “Baltija Publishing”, 2021. ‒ Р. 57-60.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано українське законодавчо-нормативне забезпечення підтримки інноваційної діяльності МСП. Визначено, що в нормативно-правовому забезпеченні немає документу, який спрямований на розвиток інноваційної діяльності в усіх сферах економіки, який забезпечуватиме системність заходів та сприятиме розвитку як технологічних, так і соціальних інновацій, створення високих технологій та їх впровадження. Загалом, в Україні нормативно-правове забезпечення інноваційної діяльності МСП знаходиться в процесі становлення, поступово удосконалюється і вже найближчим часом зможе стати основою для активізації і підвищення ефективності цих підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25853
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тищенко В.Ф., Шаповалова А.О. Нормативно.pdf507,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.