Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25846
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтаверська Т. О.-
dc.date.accessioned2021-07-23T08:03:11Z-
dc.date.available2021-07-23T08:03:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтаверська Т. О. Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу / Т. О. Ставерська // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – С. 118-120.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25846-
dc.description.abstractНадано ретроспективний огляд розвитку франчайзингу як ефективної форми організації бізнесу в усьому світі та інструмент розвитку й масштабування бізнесу. Проаналізовано сегментацію світового ринку франчайзингу в розрізі сегментів підприємницької діяльності та походження капіталу провідних франчайзингових мереж готельно-ресторанного бізнесу Європи, визначено основні тенденції та перспективи.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectфранчайзингru_RU
dc.subjectбізнесru_RU
dc.subjectсегментаціяru_RU
dc.subjectфранчайзингові мережіru_RU
dc.titleСвітові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ставерська_23_04_2021.pdf589,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.