Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25750
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогуда Н. В.-
dc.date.accessioned2021-07-16T09:19:27Z-
dc.date.available2021-07-16T09:19:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогуда Н. В. Стратегічний розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Н. В. Погуда // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. : тези допов. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 333.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25750-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано основні показники діяльності підприємств готельно-рестоарнного бізнесу протягом 2017-2020 років. Визначено важливість використання стратегічного підходу для розвитку підприємств готельно-рестораного бізнесу. Розглянуто можливість використання бенчмаркінгу, крауд-технологій, інноваційного розвитку на основі інформаційних технологій для стратегічного розвитку підприємств.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectготельru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectстратегіяru_RU
dc.subjectрозвитокru_RU
dc.titleСтратегічний розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (Т)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.