Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25742
Название: Майбутнє сфери hospitality: аналітичний огляд 2020 року та перспективи розвитку
Авторы: Погуда Н. В.
Ключевые слова: сфера гостинності
туризм
готельний бізнес
ресторанна справа
сценарій розвитку
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Погуда Н. В. Майбутнє сфери hospitality: аналітичний огляд 2020 року та перспективи розвитку / Н. В. Погуда // Інфраструктура ринку. ‒ 2021. ‒ № 51. ‒ С. 243-249.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена визначенню стану діяльності підприємств сфери гостинності, з урахуванням тенденцій 2020 року, та оцінки перспектив розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Досліджено тенденції розвитку сфери гостинності як на світовому рівні, так і регіональному. Визначено особливості розвитку туристичної сфери, готельно-ресторанного бізнесу та інших видів діяльності у 2020 році, які прямо, непрямо або опосередковано пов’язані зі сферою гостинності. Проведено аналіз розвитку та змін у сфері гостинності також і на прикладі України, за результатами аналізу досліджено зміни у основних показниках сфери гостинності. Загальні світові тенденції у туризмі дозволили визначити можливі сценарії розвитку сфери гостинності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25742
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Погуда_Майбутнe_сфери.pdf355,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.