Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25734
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІвченко Л. О.-
dc.contributor.authorПогуда Н. В.-
dc.contributor.authorВовк К. М.-
dc.date.accessioned2021-07-15T07:24:37Z-
dc.date.available2021-07-15T07:24:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІвченко Л. О. Оцінка рівня розвитку туризму методами кваліметрії / Л. О. Івченко, Н. В. Погуда, К. М. Вовк // Економіка та суспільство. ‒ 2021. ‒ №26. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2021-26-5ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25734-
dc.description.abstractСтаття присвячена питанням оцінки та порівняння рівня розвитку туризму для ряду європейських країн. Задля узагальнюючої оцінки рівня розвитку туризму пропонується використання комплексного показника, що розраховувався методами кваліметрії. Проведено порівняльний аналіз рівня розвитку туризму в 22 країнах Європейського регіону. Дослідження динаміки комплексного показника дозволило виявити тренди та оцінити швидкість зміни цього показника для визначених країн. Результати дослідження показали, що використання двох підходів до розрахунку комплексного показника (на основі абсолютних значень первинних індикаторів та їх питомих значень на душу населення) дозволяє не тільки порівняти рівень розвитку туризму різних країн, а й оцінити потенціал використання людських ресурсів задля розвитку туризму в країні.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectтуризмru_RU
dc.subjectрівень розвитку туризмуru_RU
dc.subjectключові індикатори туризмуru_RU
dc.subjectкваліметріяru_RU
dc.subjectкомплексний показникru_RU
dc.subjectдинамічний рядru_RU
dc.titleОцінка рівня розвитку туризму методами кваліметріїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
333-Текст_статтi-318-1-10-20210527_copy.pdf302,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.