Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25730
Название: Позиції на ринку ПрАТ «Страхова група «ТАС»» та вибір напрямків інноваційного розвитку
Авторы: Літвінова І. М.
Макаренко І. О.
Проценко А. В.
Ключевые слова: інноваційний розвиток
страхування
страхова компанія
страхові послуги
рівень життя
позиції на ринку
рейтинг
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Літвінова І. М. Позиції на ринку ПрАТ «Страхова група «ТАС»» та вибір напрямків інноваційного розвитку // І. М. Літвінова, І. О. Макаренко, А. В. Проценко / The XV International Science Conference «Modern approaches to the introduction of science into practice», May 24 – 26, 2021. ‒ San Francisco, USA, 2021. ‒ С. 79-81.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження сутності поняття «інноваційний розвиток підприємств», дуже актуальні в сучасних умовах. Було розглянуто ПрАТ «СГ «ТАС», який є лідером України на ринку страхування. Сьогодні компанія є однією з провідних та найбільш авторитетних страхових компаній в Україні, яка пропонує своїм Клієнтам широкий спектр сучасних та інноваційних програм індивідуального та корпоративного забезпечення життя разом з якісним професійним обслуговуванням. Аналіз показав, що ПрАТ «Страхова група «ТАС» займає лідируюче місце в рейтингу десяти самий великих страхових компаній України. З рейтингу можливо зробити висновки, що страхова група надає високі гарантії збереження, накопичення та своєчасних виплат коштів. Страхова група має відмінні перспективи розвитку. Вона впроваджує нові проекти, фахівці компанії постійно оптимі-зують роботу. Напрямок діяльності пов’язань з черговими перспективними проектами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25730
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Літвінова ІМ_Тези_Америка.pdf809,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.