Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663
Название: Організація готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Гоженко О. О
Тимошенко К. В.
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
обслуговування
пандемія
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Організація готельно-ресторанного бізнесу / О. О. Гоженко, К. В. Тимошенко // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи [Електронне видання]: матеріали VІІ Всеукр. студ. наук. конф., 18 бер. 2021 р. : тези допов. / відп. ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. у-т, 2021. ‒ С. 46-47.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуті теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі в умовах пандемії. Проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
e3e35aeaf0946a5c39bf64469e493cf8_(1).pdf5,92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.