Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25548
Название: Напрямки зміни обліку трудових відносин в сучасних умовах
Авторы: Писарчук О. В.
Ключевые слова: діджиталізація
цифрова економіка
інформаційні потоки
трудові відносини
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Писарчук О. В. Напрямки зміни обліку трудових відносин в сучасних умовах / О. В. Писарчук // Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ з дистанційною участю: зб. тез доповідей V Всеукр. наук.-практ. конф., 24 берез. 2021 р. – Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2021. – C. 144-146.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток нового типу економіки, якому притаманні такі риси, як стрімкий розвиток інформаційних систем, інформаційних технологій, масштабний перехід до використання цифрових технологій, діджиталізація елементів процесів в системі соціально-економічниї відносин, активне використання хмарних технологій в поєднанні з інтенсивним розширенням територій з якісним інтернет-покриттям. Все це об’єктивно обумовлює перехід до нових форм взаємовідносин в процесі соціально-економічних відносин. В роботі розглянуто особливості впливу таких процесів на трудові відносини в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25548
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Писарчук_тез_24.03.2021.pdf737,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.