Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25508
Название: Інвестиційна поведінка домогосподарств на макро- та мезорівні
Авторы: Козлова І. М.
Ключевые слова: інвестиційна поведінка домогосподарств
інвестиційні витрати
індекс споживчих настроїв
кореляційний аналіз
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Козлова І. М. Інвестиційна поведінка домогосподарств на макро- та мезорівні / І. М. Козлова // East European Science Journal. – 2021. – № 1 (65), – Р. 37-43.
Краткий осмотр (реферат): У статті обґрунтовано необхідність дослідження інвестиційної поведінки домогосподарств на різних рівнях. Визначено сутність та структуру інвестиційної поведінки домогосподарств. Доведено, що на інвестиційну поведінку домогосподарств впливають настрої, які існують в суспільстві щодо економічного становища країни сьогодні та в найближчі роки. Було проаналізовано індекси настроїв за декілька років. Проведено аналіз інвестиційних витрат домогосподарств на макрорівні. За допомогою кореляційного аналізу визначено основні фактори, які мають вплив на інвестиційну поведінку. На основі визначених факторів проведено аналіз співвідношення інвестиційних витрат та доходів домогосподарств на мезорівні. Доведено, що на інвестиційну поведінку домогосподарств на макрорівні впливають рівень валового внутрішнього продукту та доходів домогосподарств. На мезорівні суттєвий вплив на інвестиційну поведінку мають заощадження минулих періодів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25508
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Козлова_Iнвестицiйна_поведiнка_домогосподарств_на_макро-_.pdf409,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.