Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25484
Название: Фактор розшарування у формуванні якості життя населення України
Авторы: Полякова О. Ю.
Ключевые слова: розшарування населення
бідність
якість життя населення
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Полякова О. Ю. Фактор розшарування у формуванні якості життя населення України / О. Ю. Полякова // Modern science: problems and innovations : Abstracts of the 10th International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, 13-15 December, 2020 / SSPG Publish. ‒ Stockholm , 2020. ‒ P. 615-621.
Краткий осмотр (реферат): Подолання бідності проголошено однією з глобальних цілей сталого розвитку. Розшарування має не тільки доходний аспект, але й спричиняє нерівномірність доступу населення до різних послуг, товарів тривалого користання та суттєву диференціацію за якістю життя в цілому. Метою було виявити структурні зрушення у факторі розшарування населення та його впливі на якість життя населення України. На основы анаылзу даних про доходи, майновий добробут, зайнятість, структуру витрат, демографічний розвиток, злочинність, забезпеченість послугами освіти та медицини, екологічний стан у розрізі регіонів України з 2010 р. по 2018 р. виявлено шість стійких факторів. Відновлення в останні роки альтернативності витрат домогосподарств на харчування та придбання товарів тривалого користування свідчить про поглиблення розшарування. Підвищення якості життя населення у суспільстві загалом має супроводжуватися зниженням рівня диференціації населення на тілько за показниками доходу, але й за доступом до якісних послуг та товарів тривалого використання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25484
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Полякова-Тези-MODERN-SCIENCE-PROBLEMS-AND-INNOVATIONS-13-15.12.20.pdf1,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.