Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25393
Название: Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культури
Авторы: Веретенникова Г. Б.
Томах В. В.
Ключевые слова: корпоративна культура підприємства
розвиток
персонал
чинники впливу
інновації
конкурентна перевага
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Веретенникова Г. Б. Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культури / Г. Б. Веретенникова, В. В. Томах // Development Management. ‒ 2020. ‒ Vol. 18. ‒ Issue 4. – С. 1-9.
Краткий осмотр (реферат): Аналіз світових тенденцій розвитку корпоративної культури підприємств дозволив сформувати такі напрямки: формування залученого працівника, забезпечення балансу між працею та особистим життям, індивідуальний підхід до особистого розвитку та ефективності діяльності працівників, організація віртуального офісу, диверсифікація у складі команд. зменшення рівнів ієрархії. Оцінка готовності вітчизняних підприємств до реалізації заходів в рамках визначених напрямків свідчить про те, що більшість з досліджених підприємств Харківського регіону готові до впровадження сучасних заходів з розвитку корпоративної культури на підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25393
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Аналiз_готовностi_пiдприeмства__до_впровадження_сучасних_.pdf432,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.