Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25254
Название: Прогнозування валютних курсів: макро- та мікроекономічні аспекти
Авторы: Колодізєв О. М.
Погасій С. С.
Федоров Є. Г.
Ключевые слова: банк
управління валютним курсом
валютно-курсова політика
комплексних індикаторів макроекономічної стабільності
соціально-економічний розвиток
прогнозування валютного ризику
валютні відносини
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Прогнозування валютних курсів: макро- та мікроекономічні аспекти : монографія / О. М. Колодізєв, С. С. Погасій, Є. Г. Федоров. – Харків : ВД ІНЖЕК, 2008. – 352 с.
Краткий осмотр (реферат): Монографію присвячено вирішенню проблеми забезпечення ефективного управління валютним курсом з метою його підтримання на оптимальному для економіки країни рівні в процесі розробки та реалізації валютно-курсової політики. Досліджено вплив валютного курсу як одного із основних комплексних індикаторів макроекономічної стабільності на соціально-економічний розвиток України. В роботі приділено увагу розробці методів і моделей прогнозування валютного ризику, які забезпечують рівень помилок, не більше заданого користувачем, і враховують фактори фундаментального аналізу, які є причинами появи значних коливань курсів валют. Запропоновано вдосконалений метод прогнозування валютного ризику, який дозволяє забезпечувати задану ефективність і враховувати вплив фундаментальних факторів. Монографія розрахована на студентів економічних спеціальностей, аспірантів, слухачів магістратури, інститутів післядипломної освіти, працівників банківських установ, науковців, які займаються проблематикою прогнозування динаміки валютного курсу і ефективності оцінки валютного ризику в системі міжнародних валютних відносин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25254
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48_МОНОГРАФІЯ_Колодізєв.pdf73,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.