Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25107
Название: Організація бюджетування собівартості банківського продукту в системі управлінського обліку банку
Авторы: Колодізєв О. М.
Ключевые слова: управлінський облік
калькуляція витрат
банк
банківський продукт
організація бюджетування собівартості
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Організація бюджетування собівартості банківського продукту в системі управлінського обліку банку / О. М. Колодізєв // Ефективна економіка. – 2018. – № 4.
Краткий осмотр (реферат): Враховуючи зміни, що відбуваються наразі в економіці, для збереження визначеного рівня прибутковості банки змушені впроваджувати у своїх діяльності нові підходи до формування доходів та витрат, що вплинуло і на їх облік. Зокрема поширення практики використання програмного забезпечення (мобільних додатків, безконтактних платіжних систем тощо) замість активів у формі основних засобів, людського ресурсу тощо у діяльності банків створюють труднощі у процесі бюджетування, оскільки змінюються підходи до формування структури собівартості банківських продуктів, що безпосередньо впливає на управлінський облік. Все це вимагає змін у його організації для відображення об’єктивної інформації про здійснення витрат та формування собівартості банківських продуктів. Організація бюджетування собівартості банківських продуктів відіграє важливу роль у формуванні інформації, на основі якої приймаються управлінські рішення. Таким чином традиційний підхід до калькулювання собівартості банківських продуктів втрачає свою актуальність та потребує додаткового дослідження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25107
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
152_СТАТТЯ_Колодiзeв О.М..pdf342,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.