Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24905
Название: Становлення І. В. Вернадського, як науковця та викладача
Авторы: Шелкунова Н. Л.
Ключевые слова: Іван Васильович Вернадський
політична економія
статистика
європейські країни
теорія праці
теорія потреб
закони праці
теорія виробництва та прибутковості
теорія добробуту
спосіб погашення державних боргів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Шелкунова Н. Л. Становлення І. В. Вернадського, як науковця та викладача / Н. Л. Шелкунова // Гілея: науковий вісник. – Київ : Видавництво «Гілея», 2020. – Вип. 156 (№ 5). – C. 148-153.
Краткий осмотр (реферат): У статті висвітлено ранній період життя видатного науковця в галузі економічних наук Івана Васильовича Вернадського. Актуальність теми дослідження визначається необхідністю вивчення історичного досвіду діяльності ученого та викладача заради вирішення нагальних і перспективних завдань економічної науки. Проаналізовані праці не розкривають повною мірою усіх досягнень діяча. У статті розкрито становлення І. В. Вернадського, як науковця та викладача. Встановлено, що закордонні наукові контакти сприяли професійному росту молодого науковця та поглибленню у дослідженні проблем політичної економії та статистики. З’ясовано, що свій досвід роботи, теоретичні та емпіричні напрацювання він передавав студентам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24905
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shelkunova N statya.pdf359,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.