Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24868
Название: Визначення важливості якісного набору, відбору і найму персоналу на підприємстві
Авторы: Самойленко В. В.
Ключевые слова: набор
відбор і найм персоналу на підприємстві
кадрового агентства
кар’єра
людські ресурси
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Самойленко В. В. Визначення важливості якісного набору, відбору і найму персоналу на підприємстві / В. В. Самойленко. // Міжнародне економічне співробітництво: механізми та стратегії розвитку : матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 21 лист. 2020 р. / ГО «Львівська економічна фундація». – Львів: ЛЕФ, 2020. - С.118-123.
Краткий осмотр (реферат): Характерною ознакою розвитку сучасного ринку є зростання конкуренції між його суб’єктами в різних сферах підприємницької діяльності. Визначальним фактором, що впливає на конкурентоспроможність, економічне зростання та ефективність виробництва, є наявність на підприємстві людських ресурсів, здатних професійно вирішувати поставлені виробничі завдання. Для ефективного управління персоналом підприємство потребує цілісної системи роботи з кадрами, що дозволяє управляти ними від моменту прийому на роботу до завершення кар’єри. Для того щоб вижити і процвітати в умовах ринкової економіки, підприємству необхідно мати і регулярно отримувати відповідну кількість працівників з належним рівнем кваліфікації. Люди створюють або руйнують підприємство, виробляючи і поставляючи вироби, здійснюючи їх технічне обслуговування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24868
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
lef.lviv_листопад_2020_Водный.pdf652,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.