Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24751
Название: Сучасні маркетингові методи просування продукції вітчизняних підприємств-виробників
Авторы: Рожко В. І.
Ключевые слова: стимулювання збуту
просування продукції
інтернет реклама
web-сайт
зв’язки з громадськістю
комерційна діяльність
споживач
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Рожко В. І. Сучасні маркетингові методи просування продукції вітчизняних підприємств-виробників / В. І. Рожко // SOCIAL ECONOMICS. - 2020. – issue 59. - С. 39-45.
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено сучасні маркетингові методи просування продукції вітчизняних підприємств-виробників. Маркетингові можливості в мережі Інтернет значно вищі, ніж в інших комунікаційних інструментах. Інтернет-реклама надає можливість вітчизняним підприємствам-виробникам як розширити внутрішній ринок збуту, так і забезпечує вихід на зовнішні ринки. Важливою перевагою мережі Інтернет для просування продукції є постійний розвиток Інтернет-технологій та поява сучасних методів просування. Маркетинг в мережі Інтернет має великий потенціал за такими параметрами: охват цільової аудиторії; проведення анкетування та опитування цільової аудиторії; оперативність отримання результатів; високий рівень достовірності отриманих результатів. Вітчизняним підприємствам-виробникам комбікормової продукції використання мережі Інтернет дозволяє суттєво зменшити витрати на просування продукції на ринок, тому що вартість реклами в Інтернеті нижче, ніж у друкованих виданнях. Мережа Інтернет дозволяє маркетологу визначити профіль цільової аудиторії: за статтю, віком, доходом, освітою та потребами. Проведено аналіз основних методів просування комбікормових виробів в мережі Інтернет, таких як: пошук інформації з використанням пошукових систем, пошук з використанням тематичних веб-серверів, практика обміну посиланнями між серверами, маркетингові дослідження користувачів мережі Інтернет та інші. Розроблена стратегія просування комбікормової продукції ТОВ «ККЗ» в мережі Інтернет за допомогою використання cookie-файлів. Вітчизняні підприємства-виробники можуть використовувати cookie-файли для уникнення нав’язливого показу користувачу одного й того ж рекламного повідомлення, а також дозволяють відстежувати кількість показів користувачу реклами одного виду. Просування комбікормових виробів ТОВ «ККЗ» в мережі Інтернет доцільно здійснювати за допомогою власного сайту, його оптимізація дозволить сприяти збільшенню кількості відвідувачів як з вузькоспеціалізованих, так і з загально тематичних соціальних мереж.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24751
Располагается в коллекциях:Статті (М)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
document.pdf494 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.