Методичні матеріали (ОБК) : [274] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 274
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Облік і аналітика цифрової економіки : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і оподаткування" третього (освітньо-наукового) рівняПилипенко А. А.
2023Системи та системне мислення : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей третього (освітньо-наукового) ступеняПилипенко А. А.
2024Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" освітньої програми "Митна справа" першого (бакалаврського) рівняФартушняк О. В.; Курган Н. В.
2024Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівняФартушняк О. В.; Курган Н. В.
2024Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2023Фінансовий облік. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняФартушняк О. В.
2023Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» першого (бакалаврського) рівняАзаренков Г. Ф.; Пилипенко А. А.; Курган Н. В.; Фартушняк О. В.
2023Фінансова санація та банкрутство суб’єктів господарювання: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей другого (магістерського) рівняКожушко О. В.
2023Міжнародні стандарти аудиту і податкове консультування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняКожушко О. В.
2023Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного консалтингу: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняАзаренков Г. Ф.
2023Методологія наукових досліджень в обліку, аналізі, аудиті та оподаткуванні : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняАзаренков Г. Ф.
2023Фінансова звітність за міжнародними стандартами та її аналіз : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняКудіна О. М.
2023Робоча програма переддипломної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньо-професійної програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняЛабунська С. В.; Безкоровайна Л. В.; Часовнікова Ю. С.; Кожушко О. В.
2023Облік діяльності та управління витратами підприємств: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського ) рівняЛабунська С. В.
2023Судово-економічна експертиза: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівняКожушко О. В.
2023Аудит державних фінансів: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівняКожушко О. В.
2023Економічний консалтинг в управлінні вартістю підприємства : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткувіання" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2023Обліковий консалтинг в зовнішньоекономічній діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняКурган Н. В.
2023Облікові інформаційні системи в фінансовому менеджменті та стратегічному аналізі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняКурган Н. В.
2023Accounting and control design in enterprise management : syllabus of the academic discipline for students of specialty 071 «Accounting and taxation» educational programs « Accounting and audit» for second (Master's) degreePylypenko A.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 274